O V E R   M I J

M Y R T H E   P O T   

V I D E O  +  F O T O G R A A F  

Hi, ik ben Myrthe Pot

Ik ben een jonge en enthousiaste video + Fotograaf uit het dorpje Heerde. Ik heb een enorme fascinatie voor het maken van foto’s en video’s.

Het mooie van dit vak is dat je allerlei emoties kan vastleggen en qua video prachtige verhalen kan vertellen. Dit is ook echt mijn stijl, verwacht geen ‘Saaie / Basic video’s’ Mijn doel is om met elke video een verhaal over te brengen en het uiteindelijke doel te bereiken. 

Ondertussen heb ik al erg mooie samenwerkingen met verschillende mensen en bedrijven mogen doen. 

Ik beschouw het leven als een avontuur en zet dan ook alles op alles om elke opdracht te laten slagen. Of dit nou een Bruiloft, Bedrijf promo, of Portret shoot is.

Vragen? Of een tof idee? Neem gerust contact met me op voor meer informatie.

Mijn persoonlijke favorieten

WAT ZEGGEN ANDERE MENSEN OVER MIJ? 

Even alle credits naar haar! Want wat heeft ze goed geluisterd naar onze wensen. Alles kon, niks was te gek. Sociaal maar op de achtergrond aanwezig. Superfijn! De video is fantastisch mooi geworden. Zowel de trailer als de trouwfilm ontroeren ons. Echt een aanrader als je een videograaf zoekt voor je bruiloft maar ook voor bedrijfsfilms etc. 🙂

Bedankt voor het vastleggen van alle toffe beelden!

Corinda de Vree – Bruiloft September 2021

Op vrij korte termijn hadden wij een fotograaf nodig. Myrthe reageerde snel en enthousiast op mn aanvraag. En zocht gelijk een gaatje in haar agenda.
de shoot zelf was ze, ondanks 3 kinderen waaronder wen eigenwijze peuter, zeer relaxed. De foto’s volgde ook heel snel.
We zijn onwijs blij met de foto’s! Onze kinderen staan er prachtig op. De foto’s voor opa en oma waren snel gekozen. nu nog een keuze maken welke foto’s we zélf aan de muur hangen!

Phylycia Van Rhoon – Gezinsshoot 2021

Afgelopen week hebben wij een after-wedding shoot mogen doen bij Myrthe. Wat was dat een feestje!
We zijn echt enorm blij met de gave foto’s, ze zijn prachtig geworden Myrthe!❤️
Myrthe wist ons goed aanwijzingen te geven voor leuke poses, maar had daarnaast ook heel veel aandacht voor de kinderen, die zich alledrie helemaal op hun gemak voelden daardoor! Zeker een aanrader dus!
Nogmaals, enorm bedankt Myrthe!

Sjanne Couwenberg – After wedding shoot 2021