BEDRIJF PROMO’S

Bent u ook opzoek naar een vette bedrijfsvideo? om een goed beeld van de sfeer van uw bedrijf te geven? Dan bent u hier aan het goeie adres! Check hier onder wat gave samenwerkingen met verschillende bedrijven.

ZONSIMPEL

ZONSIMPEL  PROMO

In deze video ziet u hoe een werkdag van Zonsimpel er uit ziet. In deze installatie video ziet u stap voor stap hoe er zonnepanelen op een schuin dak worden geplaatst. 

Hieronder ziet u nog twee video’s die voor Zonsimpel heb mogen maken. Een promo over een veldopstelling van zonnepanelen en een promo over het werk in het magazijn van Zonsimpel.

EVOLUTION  SURVIVALRUN

E V O L U T I O N   S U R V I V A L R U N

“Myrthe heeft voor ons een promotiefilmpje gemaakt voor de survivalrun baan van AV Cialfo Epe. De doelstelling van een stoer en snel filmpje is volledig geslaagd en wij zouden iedereen aanraden om met Myrthe te werken”

Rein van Wijngeeren
Verenigingsmanager AV Cialfo

D I C K  A N D  C O   (werken tijdens de lockdown)

‘Toen wij met ons idee bij Myrthe kwamen, koppelde ze snel al een draaiboek terug met ideeën. Belangrijk punt was dat je goed kon voelen en zien hoe we momenteel te werk gingen, en dit komt super naar voren in dit korte filmpje. Super professioneel 💪🏻 en laagdrempelig. Top combi.’

Nadine Feith

Winkeleigenaar DICK.AND.CO

Denkt u na het zien van deze video’s, zo’n gaaf filmpje wil ik ook van mijn bedrijf! Dat kan! stuur mij gerust even een mailtje, dan plannen we samen een afspraak in, om uiteindelijk een video te maken speciaal voor u op maat . ‘THERE IS ALWAYS A WAY’

S A M E N W E R K I N G E N   M E T   O . A 

Voor meer info kunt u contact met mij opnemen en dan bespreken we samen uw wensen. THERE IS ALWAYS A WAY