BRUILOFT FOTOGRAFIE

Hoera! Jullie gaan trouwen!

Je trouwdag is een van de meest betekenisvolle momenten van je leven. Het is een viering van liefde, toewijding en het begin van een nieuw hoofdstuk. Terwijl de emoties hoog oplopen en de dagen voorbij vliegen, zijn het de beelden die je voor altijd bij je zult dragen. Bruidsfotografie heeft de kracht om deze kostbare momenten vast te leggen en ze om te zetten in blijvende herinneringen.

Aangepaste paketten

Bewerkte beelden

Verhalen vertellen

Geen een bruiloft is hetzelfde, en daarom bied ik aangepaste pakketten die aan jullie unieke behoeften voldoen. Of je nu een intieme ceremonie of een groots feest plant, ik pas mijn diensten aan om bij jouw visie te passen. Tijdens een gratis kennismaking gesprek bespreken we al  jullie wensen.

Na de fotosessie ontvang je zorgvuldig bewerkte foto’s die de beste momenten van jullie dag tot leven brengen. Deze beelden worden in hoge resolutie geleverd. 

Mijn doel is om niet alleen foto’s te maken, maar om een verhaal te vertellen. Ik leg de liefde, de vreugde en de emoties van jullie trouwdag vast, zodat jullie deze herinneringen voor altijd kunnen koesteren.

Enthousiaste woorden van bruidsparen

Bruiloft Nick en Mirjam
"Bij Myrthe voelde we ons op onze gemak! Ze communiceert optijd en is fijn in de omgang. Ze is sociaal en betrouwbaar! De beelden hadden wij binnen een paar weken en wat waren dat fantastische beelden! Wij genieten elke dag daarvan ze maakt ze puur. Je voelt de sfeer weer van JOUW dag! Echt een top meid "
Nick en Mirjam
Bruiloft Liza en Vincent
"Myrthe heeft afgelopen april onze bruiloft vastgelegd op film. De communicatie vooraf, tijdens en na de grote dag is uiterst prettig en vlot verlopen. Hoe gek dat ook klinkt, we hebben amper door gehad dat Myrthe aanwezig was op de dag zelf (positief bedoeld). We dachten zelfs nog even, zijn er wel genoeg mooie en goede beelden? Toen we de trouwvideo binnen kregen, werden onze verwachtingen meer dan overtroffen! MAGISCH! Wij zouden Myrthe aan een ieder aanraden. Nogmaals dank voor alles Myrthe! Na tien keer de video te hebben bekeken, nog steeds tranen in onze ogen. "
Liza en Vincent
Bruiloft Sharon en Jilco
"Myrthe heeft 29 juli 2022 onze bruiloft op film vastgelegd. De kennismaking met Myrthe vonden wij heel prettig. Myrthe straalt rust uit en haar professionaliteit gaf ons een heel goed gevoel. Op de dag zelf vonden wij dit ook heel fijn. Wij zijn zelf 2 mensen die niet graag in de schijnwerpers staan. Een videocamera op ons gezicht vinden wij dan ook vreselijk. Myrthe heeft ons erg op ons gemak weten te stellen en wij hebben het niet ervaren als iemand met een camera die steeds om je heen hangt. Ze wist zich goed in de groep te mengen en alle mooiste momenten vast te leggen. Naast dat Myrthe een fantastische fotograaf/videograaf is, is ze ook nog eens onwijs goed in het bewerken en samenvatten van de mooiste momenten in een film. Het eindresultaat (een filmpje van 10 minuten) heeft al onze verwachtingen overtroffen. WAUW! Lieve Myrthe, onwijs bedankt! Wat zijn wij blij dat jij bij onze grote dag aanwezig wilde zijn en wat zijn we dankbaar dat jij het geweldig hebt weten vast te leggen.
Dank je wel. "
Sharon en Jilco
Bruiloft Stefan en Elody
"Myrthe heeft in de zomer van 2022 onze bruiloft gefilmd en daar een prachtige film van gemonteerd. Myrthe weet op een heel passende manier alle mooie en belangrijke momenten vast te leggen met een goede combinatie van bescheidenheid en enthousiasme. We zijn erg blij met het prachtige resultaat en zullen jaren lang met plezier naar deze fantastische film terugkijken. Myrthe bedankt! "
Stefan en Elody

Galerijen

Previous slide
Next slide